PROFITS

Profits are shown after taxes, extraordinary credits or charges, cumulative effects of accounting changes, and noncontrolling (minority) interests, but before preferred dividends. Figures in parentheses indicate a loss. Profit declines of more than 100% reflect swings from 2016 profits to 2017 losses. Profits for partnerships and cooperatives are reported but are not comparable with those.

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Листа 5000

Листа на Македонски компании

#

ФИРМА НАЗИВ

ЛОГО

#1

ТАБ МАК ДОО

#2

СУПЕРТРЕЈД ДООЕЛ

#3

ПЕКАБЕСКО АД

#4

ВЕРОПУЛОС ДООЕЛ

#5

ЕУРО ТАБАК ДОО

#6

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ

Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...
Како дел од листата на 500 НАЈГОЛЕМИ компании во Македонија се наоѓа и нашата компанија која прест...

ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА НАШИТО ВЕБ ПОРТАЛ

Како што беше објавено на нивниот твитер-профил, почнувајќи од 2020 година НАСА ќе им овозможи на сите заинтересирани американци да ја посетат Меѓународната вселенска станица (МВС) за “скромни” 35000 американски долари од вечер. Од НАСА планираат по две куси посети од двајца приватни астронаути на МВС во годината. Нивниот престој на МВС би бил ограничен.

Нашето прво промотивно видео во чест на мојата НАЈСАКАНА сопруга, која безрезервно ме подржуваше за цело време додека се градеше овој проект.

Доколку сакате да ги прегледате компаниите по одредени параметри, како град, дејност, добивка или профит доволно е да кликнете  на посакувата категорија и веднаш ќе имате преглед на сите компании според избраната категорија

Нашето прво промотивно видео во чест на мојата НАЈСАКАНА сопруга, која безрезервно ме подржуваше за цело време додека се градеше овој проект.